Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Az MCI- Forum főszerkesztőjének látogatása

2015. június 12., péntek 10:19

Szakmai látogatása alkalmával Dr. Christoph Büttner, a Medical Corps International Forum - nemzetközi egészségügyi szaklap- főszerkesztője megtekintette a Magyar Honvédség Egészségügyi Központot 2015. 06. 11-én.

Dr. Christoph Büttner megtisztelő látogatása során elsőként a Sürgősségi Betegellátó Centrumot (SBC) ismerhette meg, amelynek felépítését, képességeit és felszereltségét az osztály vezetője Dr. Zacher Gábor főorvos mutatta be.
1609151000
Az SBC közvetlen szomszédságában a Központi Radiológiai Diagnosztikai Osztályon Dr. Laki András főorvos vette át a stafétabotot, akinek előadását szintén nagy érdeklődéssel hallgatták a vendégek. Kiemelt figyelmet kapott a két új innovatív CT berendezés, amelyek a 2015. május 14-i ünnepélyes átadás óta segítik a betegek még magasabb színvonalú vizsgálatát.
1609151001

A szakmai séta zárásaként a Klinikai Demonstráció Egységben Dr. Kiss Attila főorvos – az SBC osztályvezető helyettese – és a Skill labor munkatársai ismertették, továbbá a tanulók segítségével bemutatták az itt végezhető szimulációkat, ezzel is hangsúlyozva a gyakorlati oktatás jelentőségét.

1609151001
A jó hangulatban telt szakmai látogatás tovább erősítette az MCI-Forum és az MH Egészségügyi Központ közötti kiemelkedő szakmai kapcsolatot és hozzájárult a két szervezet hosszú távú együttműködéséhez is.

KAESZA