Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Az MCI- Forum főszerkesztőjének látogatása

Szakmai látogatása alkalmával Dr. Christoph Büttner, a Medical Corps International Forum - nemzetközi egészségügyi szaklap- főszerkesztője megtekintette a Magyar Honvédség Egészségügyi Központot 2015. 06. 11-én.

Dr. Christoph Büttner megtisztelő látogatása során elsőként a Sürgősségi Betegellátó Centrumot (SBC) ismerhette meg, amelynek felépítését, képességeit és felszereltségét az osztály vezetője Dr. Zacher Gábor főorvos mutatta be.
1609151000
Az SBC közvetlen szomszédságában a Központi Radiológiai Diagnosztikai Osztályon Dr. Laki András főorvos vette át a stafétabotot, akinek előadását szintén nagy érdeklődéssel hallgatták a vendégek. Kiemelt figyelmet kapott a két új innovatív CT berendezés, amelyek a 2015. május 14-i ünnepélyes átadás óta segítik a betegek még magasabb színvonalú vizsgálatát.
1609151001

A szakmai séta zárásaként a Klinikai Demonstráció Egységben Dr. Kiss Attila főorvos – az SBC osztályvezető helyettese – és a Skill labor munkatársai ismertették, továbbá a tanulók segítségével bemutatták az itt végezhető szimulációkat, ezzel is hangsúlyozva a gyakorlati oktatás jelentőségét.

1609151001
A jó hangulatban telt szakmai látogatás tovább erősítette az MCI-Forum és az MH Egészségügyi Központ közötti kiemelkedő szakmai kapcsolatot és hozzájárult a két szervezet hosszú távú együttműködéséhez is.

Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA