Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Az év orvosa a Honvédkórházban

Prof. Dr. Rókusz László az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház I. Belgyógyászati Osztály főorvosa, címzetes egyetemi tanára kapta az év orvosa elismerést, az Astellas-díjat.

1609150833
Az Astellas Pharma, a MOTESZ, a Magyar Kórházszövetség és a hazai orvosképző egyetemek az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat elindításával és a kiemelkedő orvosi teljesítmények széleskörű elismerésével közösen kívánnak hozzájárulni ahhoz, hogy a hazai orvosok elismertsége és az orvosi hivatás megbecsülése a társadalom minden rétegében erősödjön. E cél érdekében közösen törekszenek arra, hogy az egészségügyben naponta megtapasztalható pozitív történetek és a betegek gyógyulását szolgáló példaértékű orvos-beteg kapcsolatok minél nagyobb nyilvánosságot kapjanak.

A 2013. évi pályázat nyertese a konzervatív eljárások (belgyógyásza) szakterületén Prof. Dr. Rókusz László az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház I. Belgyógyászati Osztály főorvosa, címzetes egyetemi tanára lett.

Prof. Dr. Rókusz László 1983-tól tagja az Egészségügyi Központ Honvédkórháznak és elődintézményeinek. Többek között főinfektológusként, klinikai igazgatóként, osztályvezető főorvosként tevékenykedett.

1609150833
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA