Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Tájékoztatás az Astra-Zeneca oltás elhalasztásáról

2021. márc. 5. 13:00:50

Tájékoztatjuk az érintett lakosokat, hogy az Operatív Törzs döntése szerint március 6-7-én az Astra-Zeneca oltás elmarad. Az oltás új időpontjáról központi értesítést fognak kapni. Kérjük megértésüket!

Részletek

Az „Év Kiváló Szakdolgozói Közössége” díjat nyert az MH Egészségügyi Központ

2017. december 15., péntek 10:44

Az MH Egészségügyi Központ Hévízi Mozgásszervi Rehabilitációs Intézet (MH EK HÉMORI) nyerte el 2017-ben a „Év Kiváló Szakdolgozói Közössége” díjat.

1609151476

Az elismerést a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara adományozza minden évben azzal a céllal, hogy elismerje a szakmai közösségek munkáját, akik emberi magatartásukkal, elkötelezettségükkel kimagaslóak az egészségügyi ellátás területén.

Az MH EK HÉMORI a betegellátás terén végzett etikus, empatikus és szakmailag magas színvonalú munkája elismeréséül részesült a kitüntetésben, amelyet pályázat útján nyertek el.

Emellett az elismerés mellet az intézet a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat által adományozott „Véradóbarát Munkahely” díjban is.

A kitüntetést minden évben olyan cégek, vállalatok, intézmények érdemlik ki, amelyek több éve a véradásszervezésben tevékenykednek és ösztönzik a véradásra dolgozóikat.

1609151477
KAESZA