Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Az elmúlt 24 óra eseményei

2020. március 25., szerda 11:36

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Sürgősségi Centrumában az elmúlt 24 órában 101 beteget láttak el, mentőautóval 32 beteget szállítottak az intézménybe. 18 fő kritikus, életveszélyes állapotban érkezett.Az intézmény orvosai ugyanezen időszak alatt 17 akut műtétet végeztek.

A Szülészeti Osztályon 6 gyermek jött világra, míg a Perinatális Intenzív Centrumban 13 baba folyamatos ellátása történik.
A kialakult járványügyi helyzetben rengeteg felajánlás, támogatás érkezik az MH Egészségügyi Központ részére. Aki bármilyen módon támogatni szeretné a kórházat, az kérjük, hogy tájékozódjon az MH EK honlapján az intézmény alapítványi elérhetőségeiről.
http: //www.honvedkorhaz.hu/cikk/2037
KAESZA