Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Az EFO ismét az Úszó Erődben

2020. augusztus 4., kedd 9:41

Az idei évben 38. alkalommal, augusztus 1-én került megrendezésre a Balaton-átúszás. A járványhelyzetre való tekintettel a szabályok szigorú betartásával az 5.2 kilométeres távot katonák és civilek egyaránt teljesítették. 

A mezőny most is Révfülöpről indult, és már egy teljesen megújult helyszín fogadta a résztvevőket Balatonbogláron. Az Úszó Erődöt most is – szinte már hagyományként – dr. Böröndi Gábor altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese vezette, aki maga is csatlakozott az úszók táborához, és idén már nyolcadik alkalommal teljesítette a távot. Rekordszámú, több mint tízezer fő úszta át a Balatont 2020-ban, köztük több mint 280 katona is.

1609152267

A Magyar Honvédség a résztvevők mellett technikai eszközökkel és toborzó-ponttal volt jelen. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően az MH EK Egészségfejlesztési Osztálya külön sátorral várta a déli partra érkezőket. Az érdeklődők egészségmegőrzéssel és fejlesztéssel kapcsolatos kvízt tölthettek ki, és egy személyes konzultáció keretében az egészségtudatos életmód kialakításával kapcsolatban kaphattak segítséget. A helyesen válaszolók népszerű prevenciós ajándékok közül választhattak.

1609152267
Az MH EK színeiben Dr. Svéd Amelita őrnagy az erős hullámzás ellenére 1 óra 38 perces idővel ismét teljesítette az igen hosszú távot. Ezúton is szeretnénk gratulálni minden résztvevőnek és a következő évben is várunk sok szeretettel minden kedves érdeklődőt.
KAESZA