Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Az 1848-as forradalomra emlékezve

A március 15-i Nemzeti Ünnep alkalmából ünnepi állománygyűlés került megrendezésre a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban.A rendezvényen elismeréseket és okleveleket adott át Dr. Borbíró Zoltán védelemgazdaságért felelős helyettes államtitkár, egyben az MH Egészségügyi Központ miniszteri biztosa valamint Szabó István mérnök dandártábornok, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka.

Az 1848-as eseményeket a Hadtörténeti Intézet és Múzeum főtanácsosa, Dr. Hermann Róbert idézte fel ünnepi beszédében. A forradalom és szabadságharc hangulatát a Honvédegyüttes műsora elevenítette meg színvonalas produkciójával. Az ünnepséget követően az MH EK parancsnoka megköszönte a meghívott intézmények vezetőinek részvételét és az állomány eddigi munkáját.

1609150747
KAESZA