Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

Árvízvédelmi készültségben

2013. június 7., péntek 13:27

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ megkezdte előkészítő munkálatait az árvízvédelem segítése érdekében.

Az MH Egészségügyi Központ által, 3 napja felállított Katasztrófavédelmi Operatív Csoport (KOCS) a Magyar Honvédség Katasztrófavédelmi Operatív Törzs (KOT) utasítására irányítja és koordinálja a kapott feladatokat 24 órás váltásban, 3 fős személyi állománnyal a folyamatos készenlét érdekében.
Egészségügyi szakanyag ellátás tekintetében már intézkedett a Központ, és egy 79 fős, önkéntes csapatot is összeállított, amely rövid időn belül képes a számára kijelölt védekezési szakaszra elindulni és megkezdeni a munkát a Duna hétvégére várható tetőzésének védelme miatt.

1609150763

A mai napon – behívó parancs alapján – 3 önkéntes műveleti tartalékos is megkezdte felkészülését az MH Egészségügyi Központ székhelyén, akiket a KOCS fogadott. Felszerelésükről, elhelyezési és ellátási feltételeik biztosításáról a Központ intézkedett, és feladataikról tájékoztatta a behívott állományt, Vincze István Béla nyá. alezredest, Kristyóri Dezső nyá. alezredest és Magna Ildikó nyá. főtörzszászlóst.

Műszaki tapasztalataira való tekintettel – az MH Altiszti Akadémia parancsnoka kérésére – árvíz-védekezési feladatok irányítására vezényelték Korcsog László mérnök alezredest is, az MH Egészségügyi Központ Híradó, Informatikai és Információvédelmi osztály osztályvezetőjét.
A Duna áradása által okozott árvíz miatt az MH Egészségügyi Központ állománya a következő napokban bármikor kész a segítségnyújtásra, legyen szó egészségügyi kapacitás mozgósításáról vagy védekezésről.

1609150763
KAESZA