Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Repülőnap 2010.

Szerző: MH Egészségügyi Központ | 

A hétvégi nemzetközi repülőnapon kórházunk önálló standon mutatta be az intézmény működését. Plakátjaink, szóró kiadványaink, vetített képeink ízelítőt adtak a hét telephelyen folyó sokrétű, áldozatos munkáról.

Munkatársaink: Dr. Csik János szerzõdéses százados, Kelemen Attiláné szerzõdéses zászlós és Adorján Zsófia szerzõdéses hadnagy két napon át vércukor szintet, vérnyomást mértek és táplálkozási tanácsadással szolgáltak az érdeklõdõk sokaságának. Nyolcszázan voltak kí­váncsiak arra, hogy rendben van-e a vércukruk, ennél is többen arra, hogy vérnyomásuk nem „rendetlenkedik-e”? Idõsebbek és egészen fiatalok, férfiak és hölgyek tudakolták: vajon testsúlyuk a magasságukhoz képest normális-e, túlsúlyosak, elhí­zottak, netán kórosan soványak-e? A kapott válasz alapján kértek tanácsot, hogyan alakí­tsák étrendjüket egészségük érdekében.
Szakembereink lelkesen állták a rohamot, beletörõdve, hogy az óriási érdeklõdés miatt õk maguk vajmi keveset láthattak a légi parádéból.

A páratlan élményben annak a kétszáznál is több kórházi dolgozónknak – családtagjaikkal együtt félezret meghaladó érdeklõdõnek volt része, akik a HM és az MH jóvoltából térí­tésmentes jegyekkel vehettek részt az airshow programján. Köszönjük a szervezõknek és a közremûködõknek ezt a feledhetetlen hétvégét!


Pácserné Bozi Judit
kommunikációs osztályvezetõ
Fotó: Pácser Bálint

Címkék
ESZA  KA