Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

Repülőnap 2010.

Szerző: MH Egészségügyi Központ |  2010. augusztus 8., vasárnap 10:13

A hétvégi nemzetközi repülőnapon kórházunk önálló standon mutatta be az intézmény működését. Plakátjaink, szóró kiadványaink, vetített képeink ízelítőt adtak a hét telephelyen folyó sokrétű, áldozatos munkáról.

Munkatársaink: Dr. Csik János szerzõdéses százados, Kelemen Attiláné szerzõdéses zászlós és Adorján Zsófia szerzõdéses hadnagy két napon át vércukor szintet, vérnyomást mértek és táplálkozási tanácsadással szolgáltak az érdeklõdõk sokaságának. Nyolcszázan voltak kí­váncsiak arra, hogy rendben van-e a vércukruk, ennél is többen arra, hogy vérnyomásuk nem „rendetlenkedik-e”? Idõsebbek és egészen fiatalok, férfiak és hölgyek tudakolták: vajon testsúlyuk a magasságukhoz képest normális-e, túlsúlyosak, elhí­zottak, netán kórosan soványak-e? A kapott válasz alapján kértek tanácsot, hogyan alakí­tsák étrendjüket egészségük érdekében.
Szakembereink lelkesen állták a rohamot, beletörõdve, hogy az óriási érdeklõdés miatt õk maguk vajmi keveset láthattak a légi parádéból.

A páratlan élményben annak a kétszáznál is több kórházi dolgozónknak – családtagjaikkal együtt félezret meghaladó érdeklõdõnek volt része, akik a HM és az MH jóvoltából térí­tésmentes jegyekkel vehettek részt az airshow programján. Köszönjük a szervezõknek és a közremûködõknek ezt a feledhetetlen hétvégét!


Pácserné Bozi Judit
kommunikációs osztályvezetõ
Fotó: Pácser Bálint

Címkék
KAESZA