Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Repülőnap 2010.

Szerző: MH Egészségügyi Központ |  2010. augusztus 8., vasárnap 10:13

A hétvégi nemzetközi repülőnapon kórházunk önálló standon mutatta be az intézmény működését. Plakátjaink, szóró kiadványaink, vetített képeink ízelítőt adtak a hét telephelyen folyó sokrétű, áldozatos munkáról.

Munkatársaink: Dr. Csik János szerzõdéses százados, Kelemen Attiláné szerzõdéses zászlós és Adorján Zsófia szerzõdéses hadnagy két napon át vércukor szintet, vérnyomást mértek és táplálkozási tanácsadással szolgáltak az érdeklõdõk sokaságának. Nyolcszázan voltak kí­váncsiak arra, hogy rendben van-e a vércukruk, ennél is többen arra, hogy vérnyomásuk nem „rendetlenkedik-e”? Idõsebbek és egészen fiatalok, férfiak és hölgyek tudakolták: vajon testsúlyuk a magasságukhoz képest normális-e, túlsúlyosak, elhí­zottak, netán kórosan soványak-e? A kapott válasz alapján kértek tanácsot, hogyan alakí­tsák étrendjüket egészségük érdekében.
Szakembereink lelkesen állták a rohamot, beletörõdve, hogy az óriási érdeklõdés miatt õk maguk vajmi keveset láthattak a légi parádéból.

A páratlan élményben annak a kétszáznál is több kórházi dolgozónknak – családtagjaikkal együtt félezret meghaladó érdeklõdõnek volt része, akik a HM és az MH jóvoltából térí­tésmentes jegyekkel vehettek részt az airshow programján. Köszönjük a szervezõknek és a közremûködõknek ezt a feledhetetlen hétvégét!


Pácserné Bozi Judit
kommunikációs osztályvezetõ
Fotó: Pácser Bálint

Címkék
KAESZA