Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Anyák napi ünnepség az MH EK Szanatórium utcai telephelyén

Május első vasárnapján, a világon mindenhol az édesanyákat ünneplik. Május 7-én immár negyedik alkalommal köszöntötték a telephely dolgozói a Budapest Helyőrség Szociális Alapítvány közreműködésével az ellátás alatt álló édesanyákat.

Fokozott figyelem kell, hogy övezze azokat az idős édesanyákat, nagymamákat, dédnagymamákat, akik éppen állapotuk miatt, távol a családjuktól gyógykezelés alatt állnak.

1609151595
Ennek érdekében valósult meg a Szanatórium utcai telephelyen az anyák napi köszöntés, amelynek keretein belül a Vörösmarty Gimnázium 9. évfolyam drámatagozatos osztályának diákjai az alkalomhoz méltó műsort adtak elő, majd a kórtermekben az ápolók a saját maguk által készített ajándékkal kedveskedtek a telephelyen gyógykezelésben résztvevő édesanyáknak.

1609151595
„Anya, anya, édesanya

Nem ölel úgy senki más,

Anyák nélkül mit sem érne

ez a kerek nagyvilág”

(Bartos Erika)

KAESZA