Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Altiszti állománygyűlések

2014. január 31., péntek 9:19

Az MH Egészségügyi Központ vezénylő zászlósa 2014. januárjában megtartotta ezévi első altiszti állománygyűlését. A negyedéves rendszerességgel, minden telephelyen megrendezett esemény, az altiszti állomány számára biztosítja a széleskörű tájékozottságot, ezzel segítve a mindennapi feladatok megfelelő végrehajtását.

Az intézmény székhelyén lebonyolított rendezvényen a vezénylő zászlós ismertette az állományra vonatkozó 2014. évi feladatszabást. Ezt követően Szabó István mk.dandártábornok az MH Egészségügyi Központ parancsnoka, altisztjeihez intézett beszédében nemcsak az elvárásait határozta meg, hanem szavaival motivációt is adott a várható feladatok elvégzéséhez.

1609150807

A szokásoktól eltérően az altisztek számára fejlesztő foglalkozások következtek, ahol olyan etikai kérdések kerültek oktatásra, mint a függőségek, emberkereskedelem vagy esélyegyenlőség.
Az ezekkel kapcsolatos észrevételeket és a felmerülő kérdéseket az állománygyűlésen szintén résztvevő Kriston István főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósának közreműködésével válaszolták meg a jelenlévők.

1609150807
1609150807
KAESZA