Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Állománygyűlés a kinevezésekről

Állománygyűlés a kinevezésekről

2013. március 6., szerda 16:02

A HVKF javaslatára a honvédelmi miniszter 2013. február 15-től korábbi beosztásából áthelyezte Szabó István mérnök dandártábornokot, az MH Egészségügyi Központ parancsnoki beosztásába.

Dr. Sticz László mérnök ezredest az MH Egészségügyi Központ törzsfőnöki beosztásába. Prof. Dr. Grósz Andor orvos dandártábornokot, az MH Egészségügyi Központ Védelem-egészségügyi Igazgatóság (MH egészségügyi főnök) beosztásába. Dr. Zsiros Lajos orvos ezredest, az MH EK Honvédkórház orvos igazgató beosztásába.5 év időtartamra kinevezte Prof. Dr. Drávucz Sándor közalkalmazottat a Stratégiai, Tudományos és Felügyeleti Igazgatóság igazgatói beosztásába.5 év időtartamra kinevezte Dr. Puskás Attila közalkalmazottat a Gazdasági Igazgatóság, igazgatói beosztásába. Az állománygyűlésen részt vett Dr. Benkő Tibor a Honvéd Vezérkar főnöke, aki kiemelte, tudatában van annak, hogy a kinevezett vezetők vállára mekkora felelősséget helyezett a minisztérium, hiszen az Egészségügyi Központ, ezen belül a Honvédkórház szervezeti, gazdasági helyzetét stabilizálni kell.
KAESZA