Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Ajándékokat kaptak az MH Egészségügyi Központ dolgozói

2018. december 10., hétfő 7:56

„Mosolyt a kórházakba” néven jótékonysági futást szervezett 2018. december 5-én a 21 nő az egészségügyért Alapítvány és az Akut szakasz kommunikációs közösség.

1609151741
A futók célja, hogy együttérzésüket fejezzék ki mindazokkal a betegekkel, egészségügyi szakdolgozókkal, orvosokkal, akik az éjszakát a kórházban töltik. A 7 km-es futás során a résztvevők érintették a Heim Pál Orzságos Gyermekgyóygintézetet, az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetet, az Uzsoki utcai kórházat, a Bethesda Gyermekkórházat, majd végül az MH Egészségügyi Központ székhelyét. A futócsapatot az MH EK I. Sebészeti Osztály, Szájsebészet szakorvosa Dr. Kardos István százados, valamint a Sürgősségi Centrum ápolója Tóth Edina szakaszvezető fogadta.
A felsorolt egészségügyi intézmények dolgozói a kezdeményezés keretein belül ajándékokat, élelmiszereket, édességeket vehettek át a futó küldöttségtől.
1609151741
A távot az MH EK futócsapata is teljesítette Varga Annamária őrnagy, Bene Mónika őrnagy, Szilágyi Ferenc Sándorné százados, Foki Roland százados, Majoros Zsanett százados, Böjte Éva, valamint Balogh Mózes Márton részvételével.
KAESZA