Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Adomány a Honvédkórház részére

Szerző: honvedelem.hu | Fotó: Szováthy Kinga | 

Két darab AIME 005 FULL elektromos ágyat, valamint az ágyakhoz tartozó decubitus matracokat adományozott az MH Egészségügyi Központ Podmaniczky utcai telephelyén lévő Onkológiai Osztály részére a Megyünk Tovább Előre Alapítvány december 17-én, pénteken. Az acélvázas szerkezettel, bükkfa bevonattal, távirányítóval, LIFT funkcióval, valamint oldalkorláttal felszerelt ágyak jelentős mértékben hozzájárulnak a minőségi betegellátáshoz.

Megyunk_Tovabb_Elore_Alapitvany_agyat_adomanyoz_a_Honvedkorhaznak_20211217_07 copy

Dr. Durst János, az alapítvány kuratóriumi elnöke érdeklődésünkre elmondta: céljuk a daganatos betegek és az onkológus orvosok, ápolók sporttevékenységének támogatása, valamint az, hogy a tumoros betegek életminőségét javító eszközöket szerezzenek be az onkológiai betegek ellátásában érintett egészségügyi intézmények számára – ennek keretében került sor a mai adományozásra is.

Megyunk_Tovabb_Elore_Alapitvany_agyat_adomanyoz_a_Honvedkorhaznak_20211217_06 copy

Prof. dr. Wikonkál Norbert, a Honvédkórház főigazgatója köszönetet mondott az alapítványnak, mint mondta: nagy örömükre szolgált a kezdeményezés, ugyanakkor nagy segítséget is jelent, hiszen a felajánlás lényegesen megkönnyíti a betegek, az ápolók és a családtagok mindennapjait. „A daganatos betegek sok esetben a nap 24 óráját betegágyban fekve töltik, ezért számukra különösen fontos, hogy az ágyuk a korszerű terápiás elveknek megfeleljen” – emlékeztetett a főigazgató.

Forrás: honvedelem.hu
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA