Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

A Vezérkari Tanfolyam szemrevételezte az MH Egészségügyi Központot és a kiképzést

2013. június 21., péntek 8:47

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtiszti Kar szervezésében érkeztek látogatásra a Felsőfokú vezetőképző tanfolyam résztvevői az MH Egészségügyi Központhoz június 19-én.

1609150768

A tanfolyam 22. évfolyamát Szabó István dandártábornok, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka fogadta a központ székhelyén, majd megtartotta prezentációját a szervezet felépítéséről, működéséről és jövőbeni céljairól.

1609150769

Az előadást követően Dr. Bazsó Péter főtanácsos kalauzolta végig a csoportot a Honvédkórház Sürgősségi Betegellátó Osztályán, a Központi Radiológiai Diagnosztikai Osztályon, az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályon, valamint a Helikopter leszállóhelyen, követve egy sürgősségi ellátás során a beteg útvonalat. Közeledvén a tanfolyam végéhez, a résztvevők köszönetüket fejezték ki azért, hogy beleláthattak a Magyar Honvédség egy olyan intézményének életébe és mindennapjaiba, ami nemcsak a magyar katonák, rendőrök, és vasúti dolgozók egészségügyi ellátását támogatja, hanem több mint másfél millió civil lakosét is. Az FVKT-22 a nap második felét a központ Tünde utcai telephelyén töltötte, az Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézetben, ahol megismerhették a Mobil Biológiai Laboratórium Komplexum munkáját, továbbá megtekintették a Harctéri Életmentő Katona Képzés gyakorlati bemutatóját.

1609150769
KAESZA