Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

A Védelem-egészségügyi Igazgatóság törzskiképzése

2016. szeptember 26., hétfő 13:10

Az MH Egészségügyi Központ Védelem-egészségügyi Igazgatóságának 28 fős vezető állománya 2016. szept. 22-23.-n tartotta meg az éves törzskiképzési rendezvényét az MH BHD Kiképzési, Oktatási és Rekreációs Központjában, Mályiban.

1609151171
Dr. Kopcsó István orvos dandártábornok, a MH egészségügyi főnökének a meghívására a törzskiképzésen részt vett Szabó István vezérőrnagy, az MH EK parancsnoka, valamint Szabó Árpád ezredes, a HVK Logisztikai Csoportfőnökség Egészségügyi Támogató osztály, osztályvezetője is. Az igazgatóság intézetvezetői és osztályvezetői – megadott szempontok szerinti – szóbeli jelentésüket a nemrég kinevezett MH egészségügyi főnöknek első alkalommal tették meg.
KAESZA