Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

A V4 országok katona-orvosai találkoztak

2019. február 8., péntek 14:58

Idén első alkalommal rendezték meg a V4 országok egészségügyi szolgálatainak katona-orvosi konferenciáját Szlovákiában 2019. február 4-6 között.

1609151773

Első alkalommal rendezték meg a V4 országok egészségügyi szolgálatainak katona-orvosi konferenciáját, a V4 egészségügyi főnöki éves találkozó keretein belül. A VIMIMED (Visegrad Military Medical Conference) elnevezésű rendezvényen a magyar, a lengyel, a szlovák és a cseh kollégák vettek részt, amelyet – a szlovák elnökség okán – Liptószentmiklóson (Liptovsky Mikulas), a szlovák hadtudományi akadémián tartottak.

1609151773
A Magyar Honvédség egészségügyi szolgálatát 14 fős delegáció képviselte, Dr. Kopcsó István orvos dandártábornok vezetésével.
A résztvevők az első napon plenáris ülésen hallgatták meg az egyes országok katona-egészségügyének felépítéséről, újdonságairól, közelmúltban tapasztalt kihívásairól szóló előadásokat.

A következő két napon hat munkacsoportban dolgoztak a küldöttek, ahol az előadások mellett aktuálisan megoldandó feladatokat is megbeszélték.

1609151773
Következtetésként minden résztvevő egyetértett abban, hogy az országok közötti eddigi együttműködést még szorosabbra kell fűzni, ezáltal a szakmai kihívásokra egységes megoldásokat találni, illetve ahol lehetséges egységes V4 álláspontot képviselni, ezáltal biztosítva a közös katonai hadgyakorlatok, illetve harccsoportok egészségügyi biztosításának hatékonyságát.

A felek megegyeztek abban is, hogy a konferenciát minden évben a V4 soros elnöki tisztjét betöltő ország katona-egészségügyi szolgálata rendezi meg, jövő évben Csehországban találkoznak a szakértők.

KAESZA