Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

A Tartalékos Katonaorvosok Szövetségének elnöki látogatása

2018. április 19., csütörtök 11:28

A Tartalékos Katonaorvosok Szövetségének (CIOMR) elnöke tett látogatást az MH Egészségügyi Központban 2018. április 16-án. 

A program alkalmával Kevin Davies ezredes, a Tartalékos Katonaorvosok Szövetségének elnöke, Dr. Kopcsó István orvos dandártábornok, MH egészségügyi főnök és Széles Ernő nyugállományú dandártábornok, a Magyar Tartalékosok Szövetségének elnöke kötetlen beszélgetés keretében egyeztethette a területet érintő tapasztalataikat, meglátásaikat.

1609151582

A megbeszélés után Davies ezredes udvariassági látogatást tett Kun Szabó István vezérőrnagynál, az MH Egészségügyi Központ parancsnokánál.

A folytatásban az MH Egészségügyi Központ szakértői előadásokat tartottak a Magyar Honvédség tartalékos rendszeréről, az egészségügyi szolgálat, illetve a szervezet felépítéséről, jellemzőiről valamint a honvéd egészségügy korábbi és jelenlegi jelentősebb feladatairól, külszolgálati szerepvállalásairól. A program MH Egészségügyi Központban megtartott része az intézmény helyszíni szakmai és műszaki bemutatásával folytatódott, majd munkaebéddel zárult.

1609151582

Ezt követően a delegáltak Dr. Gál János professzor meghívására a Semmelweis Egyetem klinikai tömbjében vettek részt további egyeztetéseken, ahol a lehetséges együttműködési területekről tárgyaltak.

1609151582
Fotó: Kovács Attila

A megbeszélések alkalmával a résztvevők értékes információkat osztottak meg egymással, a nemzetközi tapasztalatok feldolgozása pedig hozzájárulhat az egészségügyi tartalékos állomány fejlesztésének sikeréhez.

A delegációt 2018. április 17-én Szabó István vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar főnök koordinációs helyettese fogadta, ahol a résztvevők beszámoltak a tárgyalások eredményeiről.
KAESZA