Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

A NATO KEKK 10. Irányító Bizottsági ülése

2013. november 8., péntek 8:12

A NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központ (NATO KEKK) 10. Irányító Bizottsági ülése 2013. november 4-5. között került megrendezésre Münchenben, a NATO KEKK kihelyezett osztályának (Missziós Egészségügyi Megfigyelő Képesség, DHSC) épületében.

Ez alkalommal az Irányító Bizottság, melyet Szabó István dandártábornok, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának parancsnoka elnököl, főleg költségvetési kérdésekben hozott döntéseket. A NATO KEKK hét tagállamának – Magyarország, mint alapító keretnemzet, Csehország, Franciaország, Hollandia, Németország, Olaszország és Románia – képviselőin kívül jelen volt még az Amerikai Egyesült Államok, Belgium és Nagy Britannia egy-egy küldöttje is, mivel ezen nemzetek csatlakozása a központhoz jelenleg folyamatban van. A NATO norfolki Szövetséges Transzformációs Parancsnokság (ACT) Egészségügyi Osztályának egy tagja is részt vett a találkozón.
Az Irányító Bizottság a NATO KEKK legfőbb döntéshozó szerve, mely a tagállamok egy-egy képviselőjéből áll. Évente kétszer ülésezik – tavasszal és ősszel -, az éves munkaterv és a költségvetés elfogadása céljából.

1609150789
1609150789
KAESZA