Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

A Magyar Katonai- és Katasztrófaorvostani Társaság és a Magyar Hadtudományi Társaság együttműködési megállapodása

2015. február 24., kedd 11:29

A katonaorvoslás bázisintézményében, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjában került sor a Magyar Katonai- és Katasztrófaorvostani Társaság (MKKT) és a Magyar Hadtudományi Társaság (MHT) együttműködési megállapodásának aláírására 2015. február 19-n.

1609150946

Az együttműködést a MKKT részéről Dr. Németh András elnök és Prof. Dr. Nagy László a MHT elnöke írta alá. Az együttműködés szorosabbá tételének gondolata a tavalyi, a MKKT és MHT Katasztrófa- és védelem-egészségügyi Szakosztálya által közösen szervezett konferencián merült fel, ezzel is erősítve a hadtudomány és a honvéd, – katasztófaorvostani közös területét érintő tudományos tevékenységet. Az Elnökségi ülés további napirendi pontjaként a Társaság Alapszabályának módosítása, és a Tisztújító Közgyűlés előkészítése szerepelt, melyre a 2015. április 14-n kerül sor.

1609150946
KAESZA