Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ és a Büntetés-végrehajtás Központi Kórház szakmai megbeszélése

2018. február 9., péntek 11:12

„Az egyik legbiztosabb út a gyógyuláshoz az, ha segítséget nyújtunk másoknak.”Bob Gass

Szakmai konzultációra érkezett a MH Egészségügyi Központ parancsnoka, Kun Szabó István vezérőrnagy és dr. Tamás Róbert orvos dandártábornok, orvos igazgató a Büntetés-végrehajtás Központi Kórházába, Tökölre január 29-én. A vezetők kezdeményezésére a diszkusszió fő célja az volt, hogy a tököli kórházában kezelt fogvatartottak különböző vizsgálatainak nagy része az MH Egészségügyi Központban történhessen.

1609151534

A vendégeket dr. Takács Valéria ny.bv.o. ezredes főigazgató főorvos és Joó László bv.ezredes, főigazgató-helyettes fogadta. A főigazgató főorvosnő egy rövid prezentációban ismertette a kórház felépítését, működését és a 2017. évi betegforgalmat, majd a vendégek meglátogatták az egészségügyi részlegeket, ahol megismerkedtek az intézményben folyó szakmai munkafolyamatokkal.

A szakmai megbeszélésen a főorvosnő elmagyarázta, hogy mekkora felelősség hárul a biztonsági felügyelőkre azzal, hogy napi szinten több fogvatartottat kell szállítani, őrizni a Budapesten lévő különböző civil egészségügyi intézményekben. Ezzel kapcsolatban azt vetette fel, hogy nagy segítséget jelentene az intézmény munkájában, ha a legtöbb vizsgálatot az MH Egészségügyi Központban lehetne elvégeztetni.

1609151534
Kun Szabó István vezérőrnagy válaszában elmondta, hogy keresni fogják azokat a lehetőségeket, melyek mind a két fél számára optimális megoldást nyújtanak. A találkozón a vezetők egyeztették, hogy a már meglévő együttműködési megállapodást aktualizálják, és – lehetséges keretek között – az elvégezhető szakvizsgálatokat is felülvizsgálják. A parancsnok a látogatás alkalmával megköszönte az intézmény bemutatását és hangsúlyozta, hogy továbbra is fontos feladatként tekint a közös szakmai együttműködés bővítésére.
Forrás: bv.gov.hu
Szerző: Bányai Sándorné
Fotó: Kereki Zoltán
KAESZA