Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

A Magyar Gasztroenterológiai Társaság főtitkárává választották az MH EK főorvosát

2018. július 20., péntek 7:50

Új tisztségviselőket választott a Magyar Gasztroenterológiai Társaság (MGT). A szervezet Siófokon tartotta hatvanadik nagygyűlését 2018. június 2-6. között. Az MGT főtitkárává választották Dr. Gyökeres Tibort, az MH Egészségügyi Központ Gasztroenterológai Osztályának részlegvezető főorvosát, aki korábban az Endoszkópos Szekció főtitkára volt, majd 2012-től az elnöke.

1609151643
Az emésztőszervek működésével és azok betegségeivel foglalkozó szakemberek 1957. végén hozták létre a Magyar Belgyógyász Társaság Gasztroenterológiai Szekcióját, amelynek utódaként 1966-ban alakult meg a Magyar Gasztroenterológiai Társaság. A társaságnak jelenleg több mint 800 tagja van.

A főtitkári tisztségre pályázati programmal lehet jelentkezni és a tagok szavazatai alapján döntenek a jelöltről. Dr. Gyökeres Tibor programjának legfontosabb része a nagygyűlések struktúrájának átszervezése valamint a nemzetközi szerepvállalás megerősítése.

Gyökeres főorvos nemcsak a hazai, hanem nemzetközi szakmai szervezeteknek is tevékeny munkatársa: 2012–2016 között az Európai Gasztrointesztinális Endoszkópos Társaság (ESGE) vezetőségi tagja volt, 2017-ben pedig megválasztották az Endoszkópos Világszervezet (WEO) vezetőségi tagjának és a “Standards of Practice and Publications” Bizottság elnökének.

KAESZA