Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

A katonai-vezető képzésben résztvevők látogattak az MH Egészségügyi Központba

2016. március 4., péntek 10:35

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképzői Kar Felsőfokú Vezetőképző Tanfolyamának – korábbi, közismertebb nevén „vezérkari tanfolyamnak” a – hallgatói érkeztek látogatásra az MH Egészségügyi Központhoz 2016. március 02-án.

A tanfolyam 25. évfolyamának parancsnokát és tizenhárom hallgatóját Szabó István vezérőrnagy, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka, Dr. Sticz László ezredes, az MH EK törzsfőnöke és Dr. Vekerdi Zoltán ezredes, a Magyar Honvédség megbízott egészségügyi főnöke fogadta.

1609151097

A vendégek átfogó tájékoztatást kaptak az intézmény komplex feladatrendszeréről és sajátosságairól – mind egészségügyi intézményként, mind katonai alakulatként. Szabó István vezérőrnagy a szervezet felépítéséről, működéséről, a kórház történetéről és a polgári valamint katonai gyógyítási tevékenységéről, a teljes honvédséget érintő védelem-egészségügyi feladatokról, valamint az intézmény jövőbeni céljairól tartott prezentációt.

Az előadást és konzultációt követően a csoport megtekintette a sürgősségi ellátás helyiségeit, az ápolási, aneszteziológiai intenzív és elsősegélynyújtási skillek begyakorlására alkalmas Klinikai Demonstrációs Egységet, az országban egyedülálló felszereltségű, tábori körülmények között is alkalmazható eszközökkel is rendelkező gyógytorna és fizioterápiás részleget, valamint az automata anyagszállítási rendszer részét képező robotokat és csőpostaközpontot.
1609151097

Balogh Péter ezredes, az FVTK parancsnoka és a 25. évfolyam osztályelsője, Dr. Tamási Béla ezredes minden résztvevő nevében megköszönte, hogy belepillanthattak a speciális feladatrendszerű alakulat és egyben az ország élvonalába tartozó, másfél millió lakos (köztük a magyar katonák, rendőrök, és vasúti dolgozók) egészségügyi ellátását végző csúcskórház életébe és mindennapjaiba.

1609151097
KAESZA