Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

A Honvédelem napja

2018. május 17., csütörtök 14:48

A Honvédelem napja alkalmából ünnepi állománygyűlést tartott az MH Egészségügyi Központ 2018. május 16-án.

A Magyar Honvédség számára május 21-e fontos dátum, hiszen 1849-ben ezen a napon a magyar szabadságharc tavaszi hadjáratának csúcspontjaként a honvédsereg visszafoglalta Buda várát. Erre az eseményre emlékezve 1992 óta május 21-e a Magyar Honvédelem napja.

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ ünnepi állománygyűlését is átjárta a történelmi emlékezés és a hivatástudat felemelő gondolata.

1609151602

Dr. Süli Attila őrnagy, a Hadtörténeti Intézet és Múzeum hadtörténésze tartotta az ünnepi beszédet, melynek alkalmával történeti áttekintéssel idézte fel az 1849-es és az azt megelőző eseményeket.

A folytatásban nem csak a kor, de a magyar történelem további kiemelkedő fejezetei is megjelentek a Military Girls énekegyüttes előadásában. Kádárné Hegedűs Veronika zászlós és Gaál Nikolett törzsőrmester verses-zenés műsora üde színfoltja volt a rendezvénynek.

1609151603

Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka az ünnep alkalmával elismeréseket adott át és személyesen is köszönetet mondott azért a munkáért, amit az itt dolgozók nap, mint nap odaadással végeznek.

1609151603
KAESZA