Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

A HM gazdasági társasága képviseli Magyarországot a Biological Reconnaissance and Defence Workshopon

2014. július 8., kedd 13:37

A Honvédelmi Minisztérium gazdasági társasága, a HM EI Zrt. is részt vesz július 9−10-én, Varsóban a Biological Reconnaissance and Defence Workshopon.

Az Európai Védelmi Ügynökség (EDA) által koordinált Integrált Biológiai Felderítő és Védelmi Rendszer (Biological Integrated Reconnaissance and Defence System − BIRD) elnevezésű programban a tervek szerint Magyarország is szerepet vállal. A BIRD-programba történő sikeres bekapcsolódás érdekében Magyarországot a HM EI Zrt.képviseli a 2014. július 9−10-én Varsóban megrendezendő Biological Reconnaissance and Defence Workshopon. A workshop házigazdája a varsói székhelyű, lengyel Military Institute of Hygiene and Epidemiology (WIHiE).
A varsói rendezvény célja az Európai Védelmi Ügynökség keretében folyó, illetve a tagállami biológiai védelmi programok bemutatása, valamint a BIRD-program előkészítése. A kétnapos eseményen a HM EI Zrt.vezette konzorcium által kifejlesztett Telepíthető Gyorsdiagnosztikai Laboratóriumot (TGYDGL) is bemutatják.
A labor üzemeltetését az MH Egészségügyi Központ szakemberei végzik. Az MH EK állományából Balázs Péter őrnagy és Balázs-Nagy Ágnes százados, a labor kezelőállománya és a HM EI Zrt.szakértője vesz részt a rendezvényen.
Az együttműködés kölcsönösen előnyös mindkét szervezet számára, az MH EK egy modern, a napjaink technikai-műszaki színvonalának megfelelő eszközt alkalmazhat, a HM EI Zrt.a katonai alkalmazás révén referenciát szerez.
A konténer idén márciusban már alkalmazásra került az MH EK Tünde utcai telephelyén a V4 együttműködés, képességmegosztás keretében lengyel és szlovák szakértők közreműködésével.

Forrás: honvedelem.hu

1609150865
KAESZA