Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Tájékoztatás az Astra-Zeneca oltás elhalasztásáról

2021. márc. 5. 13:00:50

Tájékoztatjuk az érintett lakosokat, hogy az Operatív Törzs döntése szerint március 6-7-én az Astra-Zeneca oltás elmarad. Az oltás új időpontjáról központi értesítést fognak kapni. Kérjük megértésüket!

Részletek

A FINA Világbajnokságon is helytálltak kollégáink

2017. augusztus 9., szerda 13:00

A FINA Világbajnokságon segített önkéntesként a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ fizioterápiás szakrendelésének két kollégája, akik a legújabb generációs készülékekkel több száz akut sérülést láttak el, mind a szervezők, mind a sportolók körében.

Júliusban a világ egyik legrangosabb sporteseményének, a FINA (Federation Internationale de Natation de Amateur – Nemzetközi Úszó Szövetség) Világbajnokságnak biztosított helyszínt Magyarország. A szervezők és önkéntesek áldozatos és kitartó munkájának köszönhetően szurkolhattuk végig a nem mindennapi eseménysorozatot, ahol hazai versenyzőink is szép teljesítményt nyújtottak.
A két hetes önkéntes munkából intézményünk is kivette részét a FINA Világbajnokság fő helyszínén, a Duna Arénában. A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ fizioterápiás szakrendeléséről két kiemelkedő szaktudású kolléganőnk Tóthné Fülep Beatrix és Hajdú Henrietta képviselhette kórházunkat.
1609151366
A legmagasabb szintű sportolói teljesítményhez elengedhetetlenek a gyors és hatékony fizioterápiás készülékek. A kórházunkban is alkalmazott legújabb generációs készülékekkel kolléganőink a két hetes rendezvény alatt több száz akut sérülést láttak el, mind a szervezők, mind a sportolók körében. A műszerek segítségével fájdalomcsillapítást és gyulladáscsökkentést tudtak elérni, ezzel elősegítve a gyors regenerálódást és a fizikai állapot visszaszerzését. A kezelések a sport tevékenységek előtt is alkalmazhatók voltak az eredményesebb bemelegítés céljából, hiszen értágulatot okozva növelték az adott terület oxigén- és tápanyag-ellátottságát.
A sérülések ellátásában is kiemelkedő eredményeket értek el a lézerterápiás és kombinált mágnes-tens készülékekkel. A fizioterápiás készülékeket és zavartalan működésüket intézetünk biztosította a két hét alatt.
1609151366

Lézerterápia

1609151366
Mágnes-tens kombinált terápia
Rátermettségünkkel illetve szakmai felkészültségünkkel ezen a rangos rendezvényen is bizonyítani tudtuk gyógyító tevékenységünk világhírű elismertségét, melynek mind szakmai, mind tárgyi feltételeit biztosítottuk. Ezzel nem csak intézményünk bizonyított, hanem országunk is a világ felé, hiszen Magyarország bár kis ország, de ha összefogunk ereje határtalan.
KAESZA