Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

A Felsőfokú Vezetőképző Tanfolyam főtisztjei látogattak az MH Egészségügyi Központba

2016. december 13., kedd 12:51

Az MH Egészségügyi Központ feladatrendszerével ismerkedtek a Felsőfokú Vezetőképző Tanfolyam résztvevői 2016. 12. 12-én.

A Felsőfokú Vezetőképző Tanfolyam főtisztjeit Szabó István vezérőrnagy, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka és Dr. Kopcsó István dandártábornok, MH egészségügyi főnök fogadta.

1609151209

Az intézményt előadása során Szabó István vezérőrnagy mutatta be a Balogh Péter ezredes által vezetett tanfolyam résztvevőinek. Prezentációjában kiemelten foglalkozott az MH Egészségügyi Központ összetett feladatrendszerével, a bevezetés előtt álló katonai-életpályamodellel, az Egészséges Budapestért Program kórházat érintő aspektusaival és a finanszírozási sajátosságokkal.

1609151210

A szakmai program a kórház bejárásával, megtekintésével folytatódott. A delegáció elsőként a Sürgősségi Betegellátó Centrumot tekintette meg, ahol Dr. Zacher Gábor kalauzolásával kaphattak teljesebb képet az osztály működéséről. Ezt követően a Klinikai Demonstrációs Egységben Kiss Edit százados mutatta be az éppen zajló ápolói képzés segítségével a labor rendeltetését. A reumatológiai és fizioterápiás ellátás lehetőségeit Prof. Dr. Sandra Sándor, az osztály vezetője taglalta, majd a látogatás az intézményben működő robotok és csőposta rendszer megtekintésével folytatódott.

1609151210
A rendezvény záróakkordjaként a résztvevők a Heliporton összegezték a látogatás legfontosabb következtetéseit.

KAESZA