Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

A CIMIC-nél is megjelent a Honvéd Testalkati Program

2015. december 18., péntek 8:23

2015. december 15-én az MH Egészségügyi Központ Honvéd Testalkati Programért (HTP) felelős szakemberei Dr. Juhász Zsolt alezredes (programvezető) és Dr. Györe István (sport-szakorvos, HTP felelős főorvos) ezúttal a MH Civil-Katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központnál (MH CKELMK) tartottak tájékoztatót hasonlóan a korábban, a MH PBRT-nél, a MH 43. HVTE-nél és a MH LK-nál lezajlott eseményekhez.

1609151067
A programvezető előadásában ismertette a HTP célját, módszereit, műszereit, a jövőbeni terveket és a vonatkozó jogszabályi hátteret (10/2015. (VII. 30.) HM rendelet, 12. §, 3. melléklet N, O, P és a 4. melléklet A), B) pontjai), míg Dr. Györe István egy folyamatábrán keresztül szemléltette a jövőbeni végrehajtási tervezetet és értelmezte a jogszabály HTP-vel összefüggő mellékleteit. A megjelent 20 fős állomány, érdeklődéssel fogadta a programmal kapcsolatos közérdekű információkat.

A HTP felelős főorvosa ezután a „Táplálékkiegészítők a mindennapi gyakorlatban” címmel előadást tartott. A témával kapcsolatban bemutatta a táplálékkiegészítők csoportjait, felhívta a figyelmet az egyes készítmények használatával kapcsolatos veszélyekre és mellékhatásokra, valamint választ adott a felmerülő kérdésekre, segítve ezzel a katonák tudatos választását a táplálék kiegészítők fogyasztásában. A szakemberek 2016-ban is tovább folytatják a HTP-al kapcsolatos tájékoztatást, melyek a közeljövőben az MH Egészségügyi Központ honlapján is elérhetőek lesznek.

1609151068
KAESZA