Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

2013. évi értékelő és 2014. évi feladatszabó állománygyűlés

2014. március 4., kedd 8:10

Az éves munkatervben foglaltaknak megfelelően 2014. február 25-én, dr. Benkő Tibor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnöke megtisztelő részvétele mellett, került levezetésre a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ parancsnokának 2014. évi értékelő-feladatszabó értekezlete.

1609150816

Szabó István mk.dandártábornok az MH EK parancsnoka előadásában a 2013. évi tevékenységek közül kiemelte az MH Honvédkórház szervezeti átalakításával kapcsolatos feladatok sikeres végrehajtását, beszédében nagy hangsúlyt fektetett az intézmény javuló tendenciát mutató gazdasági helyzetére. „Az MH Egészségügyi Központ minden egyes dolgozója részese a sikernek, hiszen az Önök hatékony munkavégzése és odafigyelése és áldozat vállalása nélkül nem érhettük volna el ezt az eredményt” – mondta.
Stratégiai változásként értékelte, hogy az elmúlt évben a civil-gyógyító és a katonai védelem-egészségügyi feladatok a racionalizáltabb gazdálkodás érdekében szétválasztásra kerültek, így a költségvetés tervezhetőbbé, átláthatóbbá vált és ennek a döntésnek az eredménye már ma kimutatható.

1609150816

Feladatszabásában a jövőre nézve kiemelten foglalkozott a gazdálkodás nagy nehézségek és áldozatok árán elért egyensúlya fenntartásának, a betegellátás és az ápolás minősége fejlesztésének fontosságáról. A 2014-es évre a személyi állomány részéről kérte az eddigi magas szakmai színvonalú és áldozatos munka folytatását a közös célok elérése érdekében.
1609150816

Előadása zárásaként megköszönte a Honvédelmi Minisztérium, a Honvéd Vezérkar és csoportfőnökségei segítségét és támogatását a feladatok sikeres végrehajtásában.
1609150816

A rendezvény zárásaként Dr. Benkő Tibor vezérezredes úr méltatta az MH EK elmúlt évét, az elért eredményeit és kifejtette a következő esztendőre vonatkozó elvárásait. Gratulált a kórház látványos fejlődési kurzusához, kiemelten a gazdasági területen elért sikereihez, továbbá rámutatott a gyógyító területen dolgozók mindennapi betegellátással kapcsolatos feladatainak fontosságára.

1609150817
KAESZA