Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

Szerző: MH Egészségügyi Központ |  2021. május 12., szerda 13:07

Kérjük Önöket, hogy az oltás során azért, hogy a kórházon belül a megfelelő védőtávolságokat tudják tartani az alábbi szabályokat tartsák be:

  • Az oltópontokhoz a megadott oltási időpont előtt 10 perccel érkezzenek.
  • Kérjük, hogy az oltási beleegyező nyilatkozatot és a szülői beleegyező nyilatkozatot kitöltve, aláírva hozzák magukkal.
  • Kérünk mindenkit, hogy személyi igazolványukat, lakcím kártyájukat és TAJ számukat hozzák magukkal!
  • Kérjük, hogy az oltás felvétele után ne az oltópontok előtt, hanem a kijelölt megfigyelő pontokon várakozzanak!
  • A 10-15 perc megfigyelési idő után a Szakrendelő főbejáratán keresztül tudnak távozni.

Még egyszer felhívjuk szíves figyelmüket, hogy csak az oltási időpontjuk előtt 10 perccel álljanak a megfelelő bejáróhoz.

KAESZA