Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Hazajutás/Hazaszállítás - SC

  • Járóképes betegeink hazajutásához igény esetén taxi rendelésében az ambulancia várójában szolgálatot teljesítő vagyonőrtől kérhet segítséget.
  • A nem járóképes, de további ellátást nem igénylő betegeink hazaszállításáról ingyenesen – kb. 6 órán belül – a társadalombiztosító által finanszírozott betegszállító gondoskodik, azonban terheltségüktől függően ez az időtartam növekedhet.
  • Amennyiben ezt az időtartamot nem kívánja kivárni, önköltséges, nem NEAK finanszírozott betegszállító szolgáltatók 1 órán belül rendelkezésére állnak. Megrendelésében kérje az adminisztrátoraink segítségét!
ESZA  KA