Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

EGÉSZSÉGPROGRAM NYUGDÍJASOKNAK

Hatodik alkalommal látta vendégül a Honvédkórház a Balassi Bálint Bajtársi Egyesület és más honvédségi nyugdíjas szervezetek tagjait. A negyedévente megrendezésre kerülő fórumon egy-egy időskori egészségügyi probléma kerül terítékre.

Korábban szó volt a nőgyógyászati, az urológiai, a mozgásszervi, a szív- és érrendszeri betegségekről, az alvászavarokról. A problémák kialakulásának okairól, a tünetekről szóló prezentáció, valamint a témához kapcsolódó életmód tanácsok elhangzása után lehetőség van párbeszédre. A résztvevők minden alkalommal nagy érdeklődéssel hallgatják a kórház orvosainak előadásait, és figyelemreméltó aktivitással vesznek részt a konzultáción.
Április 12-én a résztvevők az időskori emésztési problémákról, azok vizsgálati és kezelési megoldási lehetőségeiről hallhattak kiváló tájékoztatót és megszívelendő, hasznos tanácsokat Dr. Zsigmond Ferenc főorvos tolmácsolásában. Az előadást követő közel egyórás kollektív beszélgetés során feltett kérdések igazolták a témaválasztás időszerűségét és fontosságát.

ESZA  KA