Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

FONTOS tájékoztató az oltásra érkező pedagógusoknak!

2021. ápr. 1. 12:26:03

Kérjük Önöket, hogy a hétvégi oltás során azért, hogy a kórházon belül a megfelelő védőtávolságokat tudják tartani az alábbi szabályokat tartsák be:

Részletek

COVIDEA pályázat - 2020-2.1.1-ED-2020-00055

Tájékoztató a 2020-2.1.1-ED-2020-00055 projekt megindításáról

Covidea pályázat vírusdiagnosztika fejlesztése a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ székhelyén

 

2020-2.1.1-ED-2020-00055

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI) által kiírt COVIDEA ötlet és startup verseny pályázaton a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ „Covidea pályázat vírusdiagnosztika fejlesztése a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ székhelyén” címmel támogatást nyert laboratóriumi eszközök, műszer alkatrészek, fogyóanyagok beszerzésére.

A pályázat innovatív, a járványügyi helyzet megoldását elősegítő, kimutatható és mérhető társadalmi hasznossággal bíró tudományos projektek megvalósítását célozza.

A pályázat során az MH EK alárendeltségébe tartozó alegységek közül a Mobil Biológiai Laboratórium egy új, nagy betegmintaszám feldolgozását rövid idő alatt megvalósító immunológiai eljárás kifejlesztését célozta meg.

A módszer sikeressége nem pusztán a járvány diagnosztikájában jelentene előrelépést, hanem a laboratórium hazai és nemzetközi feladatainak végrehajtását is elősegítené, valamint képességnövekedéssel jár majd.

A kedvezményezett: a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ.

A projekt támogatási összege: 6.000.000.- HUF

A projekt a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap támogatásával, várhatóan 2021. július végén fejeződik be.

A támogatás mértéke 100 %.

NKFI_logó
KAESZA