Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

MH Egészségügyi Központ

Semmelweis nap_MHEK-9_web

Csapatünnep és Semmelweis-nap a Stefánia palotában

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ megtartotta csapatünnepét - ami a magyar egészségügy napja is egyben -, a Stefánia palotában 2022. június 30-án.

Térdprot (30 of 43)

Térdprotézis beültetések a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjában (3. rész)

Oldalunkon korábban megjelent Dr. Molnár Szabolcs ortopéd traumatológus főorvos Ph.D-vel készült, térdprotézisbeültetésekről szóló cikksorozatunk harmadik részét olvashatják a beültetett protézisek számáról és a jövőben várható változásokról.

belso foto

Tájékoztatás a járóbeteg ellátás rendjéről (július 01.)

A magyar egészségügy napja július 01-e, amely munkaszüneti nap.

IMG_0453_mod

Drónok felhasználásának lehetőségei az egészségügyben szeminárium

Drónos csomagszállítással egyre több cég kísérletezik világszerte, hiszen ezek a repülő eszközök nehezen megközelíthető, akár katasztrófa sújtotta területekre is el tudnak juttatni megfelelő eszközöket. Az egészségügy az a szakterület, ahol az idő meghatározó faktora az egészségvédelemnek, akár műveleti területen, akár kórházi körülmények között, ezért minden innovatív fejlesztés az ellátást segítheti.

Térdprot (17 of 43)

Térdprotézis beültetések a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjában (2. rész)

Oldalunkon korábban megjelent Dr. Molnár Szabolcs ortopéd-traumatológus főorvos Ph.D-vel készült, térdprotézisbeültetésekről szóló cikksorozatunk második részét olvashatják, amiben kitérünk arra, hogy milyen rehabilitációs eljárások vannak a beavatkozást követően illetve milyen hosszú ideig tart egy protézis élettartama és mekkora kockázatot vállalnak vele a betegek.

Térdprot (3 of 43)

Térdprotézis beültetések a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjában

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központja folyamatosan végez térdprotézis beültetéseket. Az ilyen típusú beavatkozásokra vonatkozó kérdéseinkkel Dr. Molnár Szabolcs ortopéd-traumatológus főorvos Ph.D - t kerestük fel, hogy tájékoztathassuk azokat a betegeinket, akik ilyen vagy ehhez hasonló problémákkal fordulnak hozzánk.

286442764_1186509372142706_9036480731695811968_n

Első helyezés a 23. Katonai Triatlon Világbajnokságon

A spanyolországi Águilasban rendezték meg idén a 23. Katonai Triatlon Világbajnokságot.

20220608_OKLEVEL

Elismerés az Országos Vérellátó Szolgálattól

Az idei évben is elismerő oklevelet adományozott az Országos Vérellátó Szolgálat a MH EK Honvédkórház számára, amit Prof. Dr. Wikonkál Norbert Miklós főigazgató vett át.

received_415522657109863

Városligeti gyermeknapi rendezvényen az MH EK Egészségfejlesztési Osztálya

A budapesti Városligetbe települt a Magyar Honvédség Egészségügyi Központja 2022. május 28-29-én.

MH EK kulso

Tájékoztatás!

Nagy örömünkre szolgál, hogy kollégánk jobban van. Doktor úr állapota stabil, megfigyelés alatt áll, további beavatkozást a kezelőorvosai nem terveznek.

ESZA