nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2014-10-22 11:47
Heliport
A betegek gyors ellátása érdekében kialakításra került az országban egyedül állóan a „H” épület tetején helikopter leszálló hely, mely a Sürgősségi Betegellátó Osztályhoz tartozik szervezetileg. A tervezésnél az eredeti elgondolás a helyi légi irányítás volt, de ez nem valósult meg, mert Ferihegy, mint központi irányító bázis végzi a feladatot.

A helikopterből átvett beteg a sürgősségi osztályra kerül szakápoló személyzet kíséretében. A leszállítás egy sürgősségi betegszállító lifttel történik, melynek a vezérlése kártyával lehetséges és mindig rendelkezésre áll ilyen esetekben.
A Heliport kizárólag nappali leszállásokra vehető igénybe.

 

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu