nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2014-10-22 11:40
Központi Egészségügyi Szakanyagellátó Osztály
Az MH katonai szervezeteinél működő egészségügyi központok, orvosi rendelők sürgősségi képességének fenntartása. Az MH katonai szervezetei által megfogalmazott éves, negyedéves és eseti egészségügyi anyagi és szolgáltatási igényeinek felülvizsgálata, biztosítása, az igények nyilvántartása, folyamatok figyelemmel kísérése, monitoringozása. A beérkező egészségügyi anyagi és szolgáltatási igények vizsgálata, monitoringozása. A raktározási feladatok végrehajtása. Az egészségügyi anyagok, illetve technikai eszközök honvédelmi célra feleslegessé nyilvánításának előkészítésével, végrehajtásával kapcsolatos feladatok végzése, felügyelete, irányítása. A központi egészségügyi költségvetés megtervezése, felhasználása, azokról történő elszámolás végzése, központi nyilvántartás vezetése és utalványozás.

Vezető: Oláh Tamás alezredes
Elérhetőség:
Telefon: 465-1800/71-315
Fax: 465-1850
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu