nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2014-10-22 11:38
Szállítási Osztály
Biztosítja a jogszabályokban, a parancsokban, intézkedésekben, szakutasításokban a szakterületre meghatározott előírások, követelmények érvényre juttatását. Végrehajtja az MH EK alaprendeltetésű feladatainak ellátásához szükséges személy- és anyagszállítás feladatait, a meglévő gépjármű- és haditechnikai eszközökkel történő szállítási feladatok tervezését, szervezését, és koordinálását. Az MH EK közlekedési szakanyag, a technikai eszközök üzemanyagokkal történő ellátásának tervezése, és végrehajtása.

Vezető: Kovács Gábor őrnagy
Elérhetőség:
Telefon: 465-1800/71-133, 71-110
Fax: 465-1846
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu