nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2014-10-22 11:31
Üzemeltetési Osztály
Az MH EK telephelyein a működési feltételek biztosítása. Az MH EK valamennyi telephelyére vonatkozó üzemeltetéssel és működtetéssel kapcsolatos feladatok végzése. A gyógyító, diagnosztikai, kiszolgáló szervezeti elemeinek ellátása, kiszolgálása. Az épületek, építmények, berendezések, orvosi eszközök működtetése, ellenőrzése. A teljes híradó és informatikai rendszer működtetésének, üzemeltetésének a külső üzemeltetők által történő elvégzésének ellenőrzése, felügyelete.
Vezető: Varga Lajos alezredes
Elérhetőség:
Telefon: 465-1800/71-390; 465-1910
Fax: 465-1911
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu