nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
0000-00-00 00:00
Etikai Bizottság
Tájékoztatjuk Kedves Betegeinket, hogy Intézetünkben az 1997. évi CLIV. törvény és a 14/1998. (XII.11.) EüM rendelet előírásainak megfelelően Etikai Bizottság működik. Feladata az ellátás során tapasztalt etikai vétségek vizsgálata. A szerv- és szövetátültetés jogszabályban meghatározott eseteiben is az Etikai Bizottsághoz kell fordulni (erről részletes felvilágosítást a kezelőorvos ad). A betegek és hozzátartozóik észrevételeiket az Etikai Bizottság részére címezve, zárt borítékban a központ/kórház Parancsnoki Irodáján (P. épület) adhatják le.
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu