nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2013-01-23 15:36
Hallgatói elégedettségi vizsgálat
Hallgatói elégedettségi vizsgálat
2014/15 tanév I. félév
A MH Honvédkórház együttműködési megállapodások és egyéni kérelmek alapján fogad egészségügyi képesítésben résztvevő hallgatókat. Az előző tanévhez hasonlóan, az Intézményünkben gyakorlatot teljesítők körében kértük ki a gyakorlatok során szerzett tapasztalatokról a hallgatók véleményét.
Összesen 558 fő gyakorlatot teljesítő hallgató közül, 109 fő töltötte ki az anonim kérdőívet. Az elégedettségi vizsgálat eredményeit, az előző tanév eredményével összehasonlítva mutatjuk be.
kapcsolódó állományok
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu