nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2013-01-23 15:22
Betegelégedettségi vizsgálat
2016. május-június hónapban kérdőíves betegelégedettségi vizsgálatot végeztünk intézményünk Sürgősségi Betegellátó Centrumában, Járóbeteg Szakrendelő Intézetében (I. számú telephely), a Központi Diagnosztikai Osztályain, valamint az aktív és krónikus betegellátó területein.
Célunk, az intézményünkben folyó betegellátás körülményeiről kialakult vélemények és javaslatok figyelembe vételével javítani a betegellátás színvonalát.
Betegeink, valamint hozzátartozóik ellátó területenként különböző, zárt és nyitott kérdéseket tartalmazó, anonim kérdőíveken tehették meg észrevételeiket. Az aktív részvételnek köszönhetően, összesen, 1030 db kérdőív került feldolgozásra.
Minden kedves betegünknek és hozzátartozóinak ezúton is köszönjük a kérdőívek kitöltését!
Kérem, tekintsék meg kórházunk betegelégedettségi vizsgálatának eredményeit.
Az ellátó területenként kiértékelt eredmények segítségével nagyobb betekintést nyerhet és közelebbi képet kaphat az intézményünkbe folyó gyógyító tevékenységről.
kapcsolódó állományok
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu