nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2012-12-20 15:14
A sajtó és más média tájékoztatásának rendje

SAJTÓMEGKERESÉSEK

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ szervezeti elemei, illetve az alárendelt katonai szervezetek vezetői - a feladatkörüket érintő kérdésekben - parancsnoki jóváhagyással, riportkészítési engedély birtokában nyilatkozhatnak.

A média képviselői csak érvényes parancsnoki jóváhagyással ellátott riportkészítési engedéllyel léphetnek be az MH Egészségügyi Központ telephelyei területére (pl. Honvédkórház).

Az írásos riportkészítési engedélyt a HM Sajtó Osztály adja ki, vezérkarfőnöki jóváhagyással, melynek átfutási ideje minimálisan 1 munkanap. Megkérjük a sajtó tisztelt képviselőit, hogy ennek figyelembevételével tervezzék a kórház megkeresését.

Riportkészítési kérelmüket minden esetben kérjük a sajto@hm.gov.hu és a honvedkorhaz@honvedseg.hu email címre eljuttatni, és a +36-30-828-1286-os sajtóügyeletesi telefonszámon jelezni.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu