nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2020-03-27 12:04
Látogatási idő a Honvédkórházban

VÁLTOZÁS - LÁTOGATÁSI TILALOM

Az eddigi járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. szeptember 2-tól visszavonásig a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban látogatási tilalom lépett  életbe az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

A korlátozás érinti az MH EK székhelyét (1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.), a Podmaniczky utcai telephelyét (1062 Budapest, Podmaniczky u. 109-111.), a Szanatórium utcai telephelyét (1121 Budapest, Szanatórium u. 2/a.), a Hévízi Mozgásszervi Rehabilitációs Intézetét (8381 Héví¬z Ady Endre u. 31.), a Hévízi Rehabilitációs Intézetét (8381 Héví¬z, Kossuth Lajos u. 7/a) valamint a Balatonfüredi Kardiológiai Rehabilitációs Intézetét (8230 Balatonfüred, Szabadság u. 5.).

Az életveszélyes, súlyos betegek esetében naponta egy fő hozzátartozó látogatása engedélyezhető osztályvezető főorvosi engedéllyel.  

A fekvőbeteg-ellátó osztályokon ápolt betegek részére a 7 napot meghaladó bent fekvés esetén, vasárnap délelőtt 10:00-12:00 óra között lehetséges egy fő közeli hozzátartozónak a látogatása osztályvezető főorvosi engedéllyel, kifejezetten a szükséges tisztálkodási eszközök, tisztaruházat biztosítása érdekében.

Központi csomagátvétel, csomagátadás a látogatási tilalom ideje alatt nem biztosított.

Tervezett "apás-szülés"  esetén a vonatkozó előírásoknak megfelelő védőfelszerelés biztosítása és a higiéniás rendszabályok betartása mellett tünetmentes apa a szülésnél jelen lehet.


Tájékoztatjuk a betegeinket és a hozzátartozókat, hogy 2020. július 27-től változott a látogatási idő az MH Egészségügyi Központ fekvőbeteg ellátó telephelyein. A megváltozott látogatási idő visszavonásig érvényes.

A COVID-19 járvány kiterjedésének megelőzése érdekében az alábbiak szerint változik a látogatási idő:

kedd: 16:00-18:00

csütörtök: 16:00-18:00

vasárnap: 16:00-19:00

Alkalmanként egy beteget legfeljebb két közeli hozzátartozó látogathatja. A látogatóknak a látogatás teljes időtartama alatt kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk használata, a kézfertőtlenítés és a 1,5 méteres védőtávolság betartása.

Kérjük betegeinket és a hozzátartozók szíves megértését, a járványügyi szabályok betartását.


legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu