nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
0000-00-00 00:00
Vitalitás Osztály
Vitalitás Osztály
Cím: Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Podmaniczky utcai telephely, D. épület VIII. emelet
1062 Budapest, Dózsa György út 112.

Telefon: 06-1-374-4300
Fax: 06-1-374-4330

Vezető főorvos: Dr. Balló Márta

A Vitalitás Osztály magas színvonalú kórházi hotelszolgáltatást nyújt fekvő betegek részére. Betegeink gyógyításában a 2. telephely meghatározott szakmai osztályai vesznek részt:

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Fül-Orr-Gégészet
  • Gasztroenterológia
  • Nőgyógyászat
  • Ortopédia
  • Reumatológia
  • Sebészet
  • Szemészet
  • Urológia
Az emelt szintű hotelszolgáltatást napi térítés ellenében lehet igénybe venni.

 

Betegeink gyógyulását, teljes nyugalmát igényesen kialakított környezet és odaadó ápolás segíti elő.
Betegeinket barátságos, korszerűen berendezett, légkondicionált, maximum kétágyas szobákban helyezzük el. Minden szoba saját fürdőszobával rendelkezik, telefon, TV, rádió, hűtőszekrény szolgálja a kényelmet.
A részlegen hangulatos társalgó, étkező, valamint panorámás, hat fő fogadására alkalmas, számítógépekkel és internet-hozzáféréssel ellátott tárgyaló helyiség is rendelkezésre áll.
Egyénre szabott étrendet kínálunk betegeinknek, többféle menüből választhatnak a kezelőorvossal és a dietetikussal egyeztetve. Üdítőt, ásványvizet, kávét, teát, gyümölcsöt igény szerint biztosítunk. Lehetőség szerint az egyéni kívánságokat is teljesítjük.

A betegek részlegünkön történő ellátását, kezelését a kezelő orvos mellett a Vitalitás Osztály főorvosa kíséri figyelemmel. A vizsgálatokra előre egyeztetett időpontokban kerül sor. A részlegen kívüli vizsgálatokra betegeinket ápoló kíséri el.
A betegekre való nagyobb odafigyelést, a gondos, empatikus ápolást szakmailag felkészült és nagy gyakorlattal rendelkező ápolók biztosítják.
Vitalitás Osztályunkat ajánljuk mindenkinek, aki hisz abban, hogy a minket körülvevő környezet harmóniája, és a beteg centrikus, empatikus ápolás nagy szerepet játszik a gyógyulásban.
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu