nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2016-05-13 12:27
Térítéses szolgáltatások
Bemutatkozás – általános információk


Az MH EK egészségügyi szolgáltatásaink egyenletesen magas minőségét és szakmai színvonalát garantálja, hogy intézményünk Magyarország egyik vezető egészségügyi szolgáltatója: mintegy 1800 ággyal és 3500 munkatárssal, egyedülálló infrastrukturális és szakmai feltételekkel nemcsak a katonai, hanem a civil betegellátásban is kiemelkedően fontos központi szerepet tölt be. Ki kell hangsúlyoznunk, hogy a köz-finanszírozott ellátásaink mindegyike igénybe vehető térítéses szolgáltatás formájában is. A kórházi szolgáltatásokra való igényjogosultság megszerzésének alapfeltétele, hogy az adott intézmény, amely biztosítani kívánja dolgozói számára a Honvédkórházban történő ellátást, szerződéses megállapodást köt a kórházzal. Erre alapvetően azért van szükség, mert ha az adott intézmény nem sorolható se Honvédelmi, se MÁV, se pedig az egyes központosított egészségügyi szolgáltatók által nyújtott szolgáltatások igénybevételéről, valamint a külön meghatározott személyek tekintetében fennálló egészségügyi ellátás rendjéről szóló 175/2007. (VI. 30.) Korm. rendelet által meghatározott intézmények közé, akkor dolgozói, legyenek akár TAJ-számmal rendelkezők, vagy nem rendelkezők, nem igényjogosultak a kórházunkban történő ellátásra. Több nagykövetség és nemzetközi intézmény helyezte már belénk bizalmát és kívánta dolgozói számára is könnyen elérhetővé tenni a jó minőségű egészségügyi ellátást Magyarországon.

 

Ilyenek a következő ellátási kategóriák:


kapcsolódó állományok
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu