Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Aktualitások

Tekintettel a járványügyi helyzetre, Intézetünk jelenleg csak akut betegeket fogad.

A Balatonfüredi Kardiológiai Rehabilitációs Intézet működése az egészségügyi veszélyhelyzet idején:

 • Külföldi fizető beteget az érvényben lévő határzár miatt nem áll módunkban fogadni.
 • Krónikus és akut betegeket fogad Intézetünk.
 • Intézetünkben látogatási, és betegek részére kijárási tilalom van érvényben.
 • Intézménybe belépni egykapus rendszerben, előszűrést követően lehet.
 • Az általános higiéniás szabályok betartása kötelező az intézet egész területén (szájmaszk, kézfertőtlenítés, távolságtartás)
 • A járóbeteg ellátás változatlan formában működik.

Közlemény

Visszaélés a főorvos nevével

Az MH Egészségügyi Központ tájékoztatja a tisztelt betegeket, hozzátartozókat, hogy az MH EK Balatonfüredi Kardiológiai Rehabilitációs Intézetben dolgozó, Dr. Berkes Mária orvos alezredes nevével visszaélnek gyógyhatású készítmény reklámozásakor.

Az interneten megtalálható portál cikke azt állítja, hogy a belgyógyász főorvos szakmai javaslata alapján a ReCardio nevezetű készítmény „képes nem csak meghosszabbítani az élet tartamát, de meg is javítani az ember egészségét”.

Az állítás valótlan. A megjelent reklámban említett Dr. Berkes Mária belgyógyász, valamint az MH Egészségügyi Központ vezetősége elhatárolódik a cikkben leírtaktól. Sem a főorvos, sem az intézmény nem járult hozzá hogy a nevükkel reklámozzanak ilyen készítményt, hatékonyságáért felelősséget nem vállalnak.

Az MH EK megkéri betegeit és a termék iránt érdeklődőket, hogy sem az intézményt, sem a Balatonfüredi Kardiológiai Rehabilitációs Intézetet, sem a főorvost ebben az ügyben ne keressék.

Az intézmény felhívja a tisztelt lakosság figyelmét, hogy gyógyhatású készítményeket kizárólag orvosi konzultációt követően, csak ellenőrzött, biztos forrásból szerezzenek be.

1
Legfrissebb hírek
  Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
  1%_felhívás
  ESZA