Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Módosultak a teljeskörű látogatási tilalom szabályai az MH EK telephelyein

2020. dec. 28. 13:57:55

Az eddigi járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. szeptember 2-tól visszavonásig a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban látogatási tilalom lépett életbe az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

ADOMÁNYÁTADÁS

Kontroll vizsgálatra érkeztek a kórházunk égési részlegére a vörösiszap katasztrófa sérültjei. A gátszakadás napján tíz sérültet szállítottak hozzánk. Műtétjük, kezelésük, ápolásuk heteket, vagy akár több mint egy hónapot vett igénybe. A kórház csak akkor engedte őket el, amikor biztonságos helyre tudtak hazamenni. Az igényes orvosi ellátás és ápolás mellett a kórház munkatársai számos módon segítették a tragédia fizikai és lelki feldolgozását. A betegek szinte családtagokká váltak az itt töltött hetek alatt.

Mindezeket idézte fel Prof. Dr. Grósz Andor orvos dandártábornok, megbízott főigazgató azon a bensőséges találkozón, amelyen köszöntötte az ellenőrző vizsgálatra érkezett betegeket. Örömmel nyugtázta, hogy jól vannak volt betegeink, majd meglepetésként átadta részükre azokat az ajándékcsomagokat, amelyeket a kórház dolgozóinak adományai töltöttek meg.
A betegek könnyes szemmel köszönték meg a figyelmességet, és kötetlen beszélgetés keretében nagyrabecsülésüket fejezték ki a kórházi ellátás, az orvosok, a műtősök, a nővérek, a szociális munkások tevékenységéért.
Önállóan gyűjtöttek adományt a Balatonfüredi Kardiológiai Rehabilitációs és a Hévízi Mozgásszervi Rehabilitációs Intézet dolgozói, amelyet két, az intézetekkel kapcsolatban álló kolontári család kapott, illetve kap meg.
Az adománygyűjtés gyorsmérlege: 200.000. – Ft értékben konyhafelszerelések, háztartási kisgépek és 445.000 Ft készpénz. A háztartási gépek egy részét a devecseri óvoda kapja.
KAESZA