nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
0000-00-00 00:00
SZAKDOLGOZÓK TUDOMÁNYA

Nagy érdeklõdés mellett tartotta meg az Állami Egészségügyi Központ megalakulása óta a II. Szakdolgozók Tudományos Napját.

A rendezvény egyúttal tisztelgés is volt a MTA 2008. évre meghirdetett „A tudomány az élhetõ Földért” szlogen által fémjelzett Magyar Tudomány Napja elõtt. A 2008. november 5-i tanácskozást Dr. Szilvásy István fõigazgató és Botos Katalin ápolási igazgató nyitotta meg.

A bevezetõ gondolatokban hangsúlyt kapott annak elismerése, hogy a mindennapok áldozatos munkája mellett még tudományos tevékenységre is idõt és energiát képesek fordí­tani szakdolgozóink.

40 igen szí­nvonalas elõadás hangzott el, amelyek átfogták a szakdolgozók tevékenységi területeinek egészét. Az elõadók között ápolók, szakasszisztensek, mûtõsnõk, gyógytornászok tolmácsolták tudományos igényû gondolataikat. A szervezõk négy tematika köré csoportosí­tották a prezentációkat: „Klinikum és ápolás a gyakorlatban”, „Diagnosztika – preanalitika”, „Rehabilitáció – utókezelés – utánkövetés”, és „Minõség az ápolásban”.

Az elõadók munkáját a kórház vezetése az alkalomra készí­tett emléklappal is megköszönte.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu