nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
0000-00-00 00:00
DICSÕSÉG A HÕSÖKNEK
A HM ÁEK-ben június 16-án koszorúzási ünnepség keretében emlékeztek meg az ’56-os vértanúkról.

Prof. Dr. Grósz Andor orvos dandártábornok, a fõigazgató katonai helyettese beszédében méltatta az 1956-os forradalom során bebörtönzött, halálra í­télt és kivégzett mártí­rok elveik melletti hõsi helytállását, amely példaértékû a jelen kor számára is.

Az ÁEK egyik meghatározó elõdintézete, a Központi Honvédkórház vezetése három évvel ezelõtt az 1956-ban halálra í­télt és kivégzett katonák tiszteletére emléktáblát állí­tott, amelyet most Prof Dr. Grósz Andor orvos dandártábornok és Ujvári József nyugállományú dandártábornok, a Nagy Imre Társaság katonai ügyvivõje koszorúzott meg. 

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu