nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2014-10-22 11:29
Egészségügyi Szolgáltatás Fejlesztési Osztály

Az Egészségügyi Szolgáltatás Fejlesztési Osztály (a továbbiakban: ESZFO) az intézményi saját bevételeinek növelése érdekében, rendszerszerűen értékesíti a kórház azon kapacitásait, amelyek az alapvetően ellátandó igényjogosultak ellátásán túl még rendelkezésre állnak, a szakmai adottságok maximális és legoptimálisabb kihasználásával.

Az MH EK térítés ellenében nyújtott szolgáltatási szerződésállományának kezelése, a teljesítések ellenőrzése, kapcsolattartás a szerződött partnerekkel. A hazai és külföldi magánbetegek ellátás szervezése betegút-menedzserek bevonásával.

Legfőbb célunk az időpont szervezés kapcsán történő gördülékeny kapcsolatfelvétel, a vizsgálat időpontjáig jelentkező várakozási idő minimalizálása céljából.

Az ESZFO a potenciális üzleti lehetőségek felkutatása és kiaknázása érdekében folyamatosan aktív ügyfélkapcsolat-kezelési tevékenységet, mely az új és meglévő ügyfelek megkeresése mellett a szerződések teljesítésének folyamatát is támogatja.

Vezető: Bíró Márta
Elérhetőség:
Telefon: 465-1800/71-330
Fax: 06-1-465-1850
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu