nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
0000-00-00 00:00
Betegjogi, Ellátottjogi és Gyermekjogi Közalapí­tvány egynapos továbbképzõ munkaértekezlete

2008. június 18-án a HM ÁEK adott otthont a Betegjogi, Ellátottjogi és Gyermekjogi Közalapí­tvány egynapos továbbképzõ munkaértekezletének. Elsõként Dr. Szilvásy István fõigazgató házigazdaként köszöntötte a résztvevõket, majd rövid tájékoztatót adott az ÁEK megalakulásáról, az elsõ év tevékenységérõl, valamint a betegjogok érvényesülésének fontosságáról.

A továbbiakban Dr. Csehák Judit kuratóriumi elnök számolt be a közalapí­tvány és a betegjogi képviselõk 2007. évi munkájáról, az alapí­tvány EU-s pályázati lehetõségeirõl, az elkövetkezõ idõszak kihí­vásairól.

A konferencián elõadások hangzottak el a szülészeti ellátás, a fogyatékossággal élõk egészségügyi ellátásának betegjogi kérdéseirõl, az egészségügy törvényi szabályozásának várható változásairól.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu